domingo, 30 de enero de 2011

Enquesta dona i igualtat

Fa uns dies que vam començar a elaborar la nostra proposta política per a les properes municipals de maig. L'eix temàtic de Dona i Igualtat hem fet una enquesta per extreure conclusions i propostes. Contesta'ns aquestes preguntes i ajuda'ns a elaborar el nostre programa electoral.

Moltes gràcies per la teva ajuda.

  1. Ets coneixedora de l'existència de casos de violència de gènere a la teva escala o a prop teu? En cas positiu: ¿creus que els mitjans socials, policials, judicials i serveis són suficients i efectius en els casos que tu coneixes?
  1. Observes sovint males contestacions, de males maneres, d'homes vers dones de manera agressiva i insultant? Com actua habitualment la gent al voltant teu davant d'alguna d'aquesta situació de violència verbal?
  1. Quins serveis serien necessaris per garantir la plena incorporació de les dones al món del treball? I d'aquest; quins trobes a faltar a Badia?
  1. Quan fa que no has rebut informació a casa de qualsevol curs d'educació sexual fet per l'ajuntament? I de l'últim; te'n recordes del títol o la temàtica? Hi vas participar?
  1. Casos d'embarassos d'adolescents: en coneixes a Badia? I en cas positiu; creus que s'han resolt de manera adhient des del serveis municipals (salut, social, educatius,...)? Com penses que s'haurien pogut prevenir els casos per tu coneguts?
  1. Les tasques domèstiques encara no estan repartides al 50% a Badia. Has rebut informació d'alguna campanya local per millorar-ne el repartiment? Per què penses que els homes encara no col·laboren prou a casa? Coneixes algun cas a Badia on el repartiment sigui equitatiu? Com s'ho han fet?
  1. Proposem la divisió 50% homes i dones a les contractacions públiques a totes les àrees de l'ajuntament. Què impedeix la presència de dones a determinats departaments municipals com guàrdia urbana, brigada d'obres, manteniment o recollida de brossa? Què en penses?
  1. Quina formació trobaries imprescindible per a les dones de Badia que les facilités la incorporació al món del treball remunerat? Llengües, àrea de salut, educació, cuidadores personals, informàtica i noves tecnologies (TIC), …?

No hay comentarios:

Publicar un comentario